>Un govern sòlid per a Tarragona

>

ARTICLE PUBLICAT. Diari Aquí
El ple de l’Ajuntament de Tarragona va aprovar el passat divendres el pressupost municipal pel 2008, amb una aposta important per la despesa social en matèria com seguretat, ocupació i serveis socials, i la contenció forta en la resta d’aspectes. El pressupost inclou així mateix una inversió pública potent per generar activitat econòmica en uns moments de dificultat en els quals les polítiques progressistes són més importants que mai.

El pressupost és una eina de planificació fonamental, en aquest cas a curt termini, com també ho és la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana (POUM) a més mitjà termini o l’Agenda 21, a llarg. Aquestes dues darreres eines s’han posat en marxa després d’anys d’espera i són exemple del rigor i la solidesa de la forma de treballar de l’actual govern municipal.

La ciutat té full de ruta, comença a saber cap a on va i el Govern treballa en el dia a dia, a la vegada que pensa en el futur de la ciutat. A la resolució dels temes històricament pendents, com el POUM, el parquing de Jaume I o la façana marítima, s’hi sumen projectes nous que enguany s’han posat en marxa i que es consolidaran en el 2009, a partir del nou pressupost. M’hi estic referint a qüestions com la brigada d’intervenció ràpida o la targeta gratuïta de transport escolar, així com l’impuls al Club infantil dels Tarraconins o l’increment de plantilla de la Guardia Urbana, entre altres.

Acabem un mes de novembre intens, durant el qual s’han dut a terme tres plenaris importants: el ple sobre l’Estat de la Ciutat, el d’aprovació (per unanimitat de tots els grups polítics) de la revisió del POUM i el de pressupostos, avui. La ciutat avança, el govern treballa i els tarragonins i tarragonines han recuperat la confiança en el seu Ajuntament.

Begoña Floria
Portaveu del Grup Municipal Socialista de Tarragona

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

One thought on “>Un govern sòlid per a Tarragona

  1. kiko says:

    >Yo no se si es bueno o es malo, es más, bajo mi punto de vista creo que es bueno, pero lo que nadie puede negar que por lo menos tenéis trasparencia e informáis al ciudadano, que eso ya es mucho.
    Salud.

Comments are closed.