>Tres sensacions polítiques amb "s"

>

Satisfacció. Per la posada en marxa de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona. És un dels compromissos del programa del Partit dels Socialistes de Catalunya i serà una eïna fonamental per impulsar totes les accions que envolten el tema de l’educació, des de les llars d’infants fins l’Escola Municipal d’Adults.
Somriures. Per la presentació del CD del Club dels Tarraconins i la festa que demà (avui ja en realitat) farem al Parc de Nadal per presentar-lo. El Club està esdevenint una eina novedosa per dur a terme accions que afavoreixin una ciutadania més responsable, que s’estimi molt Tarragona i la cuidi i que generi xarxa i compromís social.
Sorpresa. Per les crítiques de Joan Aregio (CiU) a la panera de Nadal de l’Ajuntament, que enguany ha estat per tothom igual, inclosos els regidors. L’any pasat l’alcalde va regalar als regidors un bolígraf i no recordo que el sr. Aregio ho critiqués ni ho tornés. La veritat és que m’ha sorprés la reacció, tot i que trobo molt bé que el grup de CiU hagi decidit donar la panera a Caritas. Malgrat tot, estic segura que si no ho haguessin pregonat tant molts ciutadans i ciutadanes haguessin atorgat al gest encara més valor.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

One thought on “>Tres sensacions polítiques amb "s"

  1. femfora elpixapins says:

    >sabeu si ha tornat la panera de la diputacio? es k donar als pobres la panera de 20 euros i no donar la de 100 euros fa de mal gust si o no?. els putejats, com sempre, els altres regidors de CiU. kin ridicul k els fa fer sempre.
    fins k no fem fora el pixapins tenim ballesteros per segles!

Comments are closed.