>"Toddo negativo", marca de la casa convergent

>

Certament no volia seguir amb el tema, però és que el grup municipal de CiU no deixa de sorprendre’m. Avui critiquen que la presència de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros al comitè de campanya per a les eleccions municipals del PSC. Ahir, criticaven que Tarragona no té pes a Barcelona perquè no tenim persones rellevants als llocs decisoris. En què quedem? O és que el comitè de campanya d’un partit a nivell de Catalunya no és un lloc decisori?

Com sempre per CiU és “toddo negativo”, com diria Van Gaal. En lloc d’alegrar-nos perquè Tarragona compta amb l’Institut de Recerca de l’Energia de Catalunya (IREC) i ser referents mundials en investigació de biodièsel i energia eòlica marina, ens lamentem eternament perquè s’ha decidit que la seu del Cesicat (que per cert encara no està ni en marxa ni crec que s’arribi a posar) vagi a una ciutat veïna. Poso aquest exemple, però n’hi ha milers típics del “discurs de l’enfadós” que només es fixa en el que no tenim, i mai en el que tenim, guanyem, podem tenir i podem potenciar. Ens falta optimisme, senyors de CiU, optimisme intel·ligent, que ja sé que no els agrada però la ciutat el reclama.

Si el sr. Aregio hagués estat elegit membre del comitè de campanya de CiU, m’alegraria molt per ell. I ell ho sap. Hem de tenir gent a tot arreu, tarragonins a tot arreu on es decideixen coses, també als òrgans de decisió dels partits. Ara bé, cal tenir flexibilitat i una actitud de mires oberta per entendre que fer tarragonisme o projectar Tarragona no entén de sectarismes.

Felicito l’alcalde Ballesteros per haver entrat a formar part del comitè electoral del PSC. Els socialistes tarragonins estem molt contents, però estic segura que també ho estan molts ciutadans i ciutadanes que no són socialistes i que valoren que el nostre alcalde ocupi llocs de responsabilitat per mèrits propis. Això també dóna prestigi a la ciutat més enllà d’interpretacions simplistes i partidistes d’uns quants.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales