>Tenim full de ruta

>

Diumenge, acaba una setmana intensa i esperada. Feia vuit anys que Tarragona esperava l’aprovació inicial de la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana, és un document fonamental pel futur de la ciutat i hem trigat massa temps a tenir-ho. Finalment, el ple de divendres passat va aprovar, amb unanimitat de tots els partits (un fet sense precedents), el desitjat document. Va ser un moment important, perquè amb aquest gest hem recuperat la confiança dels ciutadans i ciutadans en el seu Ajuntament i hem tancat ferides que han estat duríssimes en els darres mesos.
Les diferències entre el document aprovat divendres i el que es va presentar una setmana abans de les eleccions municipals per l’anterior govern són clares. Presenta un tractament diferent dels espais lliures i és més respectuós amb el medi; aposta per l’habitatge protegit; no hi ha intervencions urbanes agressives; urbanísticament és mes obert i és fruit del diàleg i la participació.
Recomano llegir els següents articles:

Ara, la ciutat ja compta amb un dels documents fonamentals per fixar el seu rumb i saber cap a on va. El que cal doncs és seguir treballant.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales