>Tenim coses a explicar i ho farem, a Tarragona seguim creient en el President Montilla

>

Són dades objectives, en els darrers set anys, els quatre darrers el Govern de la Generalitat, sota la presidència de José Montilla, ha construit més infraestuctures que mai, ha hagut una acció sense precedents en politiques socials a Catalunya i, més en concret també, a les comarques de Tarragona.
Ara, són temps difícils, tot i això la ciutadania sap que cal més que mai gent seriosa i que el President Montilla ha dut a terme polítiques per fer front a les situacions presents i també per assentar les bases per tenir les condicions econòmiques i socials més òptimes quan la situació millori, el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté ho explica molt bé a l’editorial del darrer butlletí de la Delegació.
És per això que els socialistes de Tarragona SEGUIM CREIENT en el president Montilla i sabem que hi ha molts ciutadans i ciutadanes que comparteixen aquest sentiment. Ara és l’hora d’iniciar el camí per revalidar aquesta confiança, i per fer-ho s’ha possat en marxa el comité electoral de la Federació del PSC-Camp de Tarragona, coordinada per Javier Villamayor. A la presentació va destacar que “el comitè està format per 30 persones representants de tot el territori, de totes les comarques del Camp de Tarragona. Es tracta d’un equip que conjuga experiència i renovació, amb gent jove que introduirà noves formules per explicar tot el que s’ha fet durant aquests quatre anys. Durant aquests cinc mesos que resten fins a les eleccions treballarem a fons per mobilitzar l’electorat progressista i d’esquerres de les nostres comarques.”
A l’acte, ens va acompanyar Jaume Collboni, coordinador nacional de campanya del PSC, qui va explicat que “la sortida de la crisi i la creació de nous llocs de treball és l’objectiu número 1 dels socialistes que tenim un candidat, el president Montilla, seriós, amb les idees clares i rigorós” Finalment, l’alcalde de Tarragona i membre del comitè de campanya nacional del PSC, Josep Fèlix Ballesteros, va afegir que “durem a terme una campanya pedagògica d’explicació de l’obra de Govern que durant aquests darrers quatre anys ha millorat la qualitat de vida dels tarragonins i tarragonines”.
Com va dir el president Montilla a Pinós el passat abril, “Començar bé és molt important. Sé dels riscos del camí, conec les dificultats que haurem de superar, però també sé de la il·lusió i la fortalesa que tenim per servir a Catalunya i la seva gent”
Diumenge 30, el president Montilla ens visitarà i esteu tots convidats a acompanyar-lo a Bonavista i la paella que els socialistes organitzarem a Torreforta. Més informació a http://www.socialistes.cat
La feina és molta. Tots ens hi possare’m!

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales