>Tarragona, mirada endavant amb un full de ruta clar

>

L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros va pronunciar ahir la conferència anual sobre l’Estat de la Ciutat organitzada pel Col.legi de Periodistes de Catalunya. Davant una sala plena de gom a gom, va fer una exposició clara i ben estructurada de la seva visió de ciutat en el present, on la lluita contra la crisi i el desenvolupament de polítiques públiques sólides que pensin en tothom són la prioritat, amb una projecció també de futur davant l’inici enguany d’una década que “ha de ser decisiva”.
L’alcalde va parlar de futur, de les oportunitats que té la ciutat per tirar endavant, de com cal dur a terme entre tots un full de ruta clar que faci que caminem en un mateix sentit amb objectius clars. Per aquest motiu, va anunciar la el.laboració del Pla Estratègic 2022, que fusionarà els 16 plans sectorials actualment existents en un únic document que serveixi per marcar camí i doni solidesa i coherència als projectes que la ciutat necesita posar en marxa.
De tot el que va comentar, em va agradar un concepte important: no podem treure conills de la xistera. És evident. Tot i això, el que sí ha fet l’Ajuntament durant aquests dos anys és encarrilar qüestions que portaven anys arrossegant-se i impulsar noves accions marcant una prioritat clara que és el fet diferencial del govern de Progrés. Em refereixo al fet que la prioritat d’aquest govern són les persones.
Queda molt per fer, algunes coses, a més, van més lentes del que tots voldríem. Malgrat tot, hem avançat i molt! Tarragona està millor, i encara ha de millorar molt més.

Més informació sobre el contingut de la conferència:

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales