>Tarragona guanya

>

(Article publicat a TotTarragona)
Begoña Floria – Portaveu PSC Ajuntament

En uns moments difícils per l’economia, té especial importància la concessió d’una nova terminal de contenidors al Port de Tarragona, que significarà una inversió de 87 milions d’euros i servirà per crear un centenar de llocs de treball directes. La nova terminal la gestionarà el segon operador mundial de terminals marítimes, DP World, on hi establirà la seu per al conjunt de l’estat espanyol. Tarragona guanya amb aquesta inversió a nivell local, pel que significarà pel teixit econòmic del Camp, però també se situa com a motor de Catalunya i també més enllà, perquè situarà el port de la ciutat entre els més competitius del sud d’Europa. Vull aprofitar per felicitar el president de l’Autoritat Portuària, Josep Anton Burgasé, per encapçalar l’equip que ha permés la concreció d’aquesta operació tenint en compte que darrera d’ella hi ha mesos de negociació i treball que estic segura que no han estat fàcils i que finalment han estat molt fructífers. En definitiva,és una bona notícia econòmica.

Així mateix, fa pocs dies, el Govern Municipal va anunciar la aplicació d’una sèrie de mesures fiscals, administratives i socials, que repercuteixen positivament en els ciutadans de Tarragona. En total són 24 actuacions, algunes totalment noves i d’altres que ja estan en marxa, però que s’aniran ampliant progressivament. La situació econòmica no es fàcil en aquests moments, però Tarragona està més preparada que altres territoris per poder fer-hi front i des de les institucions seguirem treballant en aquesta línia.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

One thought on “>Tarragona guanya

  1. Miquel Casellas says:

    >Aqui al Baix Penedès fem el CIM i ja ho tenim tot lligat. Veus que fàcil

Comments are closed.