Tarragona confia en Josep Fèlix Ballesteros!

Estema punt d’iniciar la campanya. El temps ha passat rapidíssim. Mare meva!
Avui ens trobem els i les socialistes per fer l’enganxada del primer cartell i donar suport al nostre alcalde, Josep Fèlix Ballesteros.

Ha estat un dia on l’enquesta de la Vanguardia ha marcat l’actualitat. De fent he estat la responsable de fer-ne la valoració als mitjans que han preguntat. La resposta ha estat:

  • Una enquesta no és una foto fixa, s’ha de ser molt prudent perquè no s’ha de confondre amb els resultats. Tot i això sí que marca una tendencia i es reforça el que ja sabíem: la confiança i sintonia del govern de l’Alcalde Ballesteros amb la ciutadania de Tarragona.
  • Malgrat tot, cal treballar per convertir la confiança en vots i continuar incrementant el suport per tal que sigui el més ampli possible i s’evitin temptacions d’aventures perilloses.
  • Sobre preguntes en relacio possible pacte amb ERC,  dir que fem una valoració positiva de l’actual etapa. Tot i això, s’obre una etapa nova en la qual evidentment farem una lectura del que diguin els ciutadans, i actuarem en conseqüència, sense cap apriorisme.

Queden quinze dies de molta feina explicativa, de presentar el nostre projecte, el projecte liderat per Josep Fèlix Balleseros. Es pot resumir en una frase:

Creació d’ocupació, reactivació de l’economia, projecció internacional de Tarragona i continuar amb l’atenció social i educativa a les persones.

El 22 de maig, Ballesteros, el nostre alcalde!

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales