>Setmana intensa

>

Quina setmana més intensa. La negociació interna per tancar els pressupostos està sent complex, malgrat estan clares les prioritats, perquè seran uns pressupostos molt socials. Ja portem quasi 4.000 socis del Club dels Tarraconins, i això ha estat una bona notícia perquè és un projecte molt lligat a l’autobús gratuït per escolars, una iniciativa pionera a Espanya que està sent un èxit total i un ajut en moments en que les famílies passem per dificultats econòmiques i tots els ajuts són necessaris.

Malgrat la crisi, hem de buscar eines de dinamisme econòmic. La decisió de potenciar el comerç de l’entorn del Mercat Central n’és un exemple. També l’aposta per la formació, com els plans d’ocupació municipal que hi ha en marxa (un d’ells servirà per recuperar en part la Quinta de Sant Rafael).

La setmana també ha estat marcada per un anunci, el dia 14 de novembre s’aprovarà inicialment el Pla General d’Ordenació Urbana, ja toca després de vuit anys d’espera. En els darrers dotze mesos s’han resolt les milers d’al·legacions presentades i s’han tranquil·litzat centenars de famílies que en èpoques passades no sabien que passaria amb la seva casa. Anem per bon camí.

Finalment, comentar l’anunci que va fer dilluns el Govern Municipal en el sentit que demanarà al Ministeri de Foment i ADIF que la futura estació intermodal es digui Costa Daurada-Tarragona. 8El cert és que hauria de ser una passa normal, en la tramitació de la infraestructura, tot i això s’ha generat una certa polèmica a Reus, el municipi que acollirà l’estació. És cert aquest darrer punt, però també que és un equipament, com l’estació de l’Ave, que és de territori i que malgrat estar al terme municipal de la Secuita, es diu “Camp de Tarragona”. Costa Daurada és una marca, i Tarragona una ubicació geogràfica reconeguda arreu d’España no només pel nom de la capital, sinó també de la província. Ens hem de posicionar més enllà de localismes i amb visió de projecció de territori aprofitant les infraestructures que es crearan noves.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

2 thoughts on “>Setmana intensa

  1. Txaber Allué Martí says:

    >Finalment, comentar l’anunci que va fer dilluns el Govern Municipal en el sentit que demanarà al Ministeri de Foment i ADIF que la futura estació intermodal es digui Costa Daurada-Tarragona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.