>Serenitat, un valor fonamental en política

>Hi ha moments, en política, on la serenitat és un valor fonamental per assolir els objectius previstos. De fet, el seny i el cap fred són dos eines necessàries a l’hora de prendre qualsevol decisió i en la feina municipal; el que vull dir, però, és que hi ha determinades circumstàncies on encara són molt més determinants.

No anem bé a cops calents, amb actituds resistencialistes o amb canvis de rumb sobtats com els que estan demostrant aquests dies dels grups municipals CiU i PP en la defensa deTarragona en la proposta de la llei de Vegueries. Confio en que recapitulin i tornin a la serenitat. La ciutadania ens reclama que treballem sense baralles internes ni batalles partidistes. Espero que CiU i PP tornin a les actituds de consens que han estat clau dels avenços aconseguits en els dos darrers mesos.

El consens es va assolir (veure vídeo) dimecres passat. Al dia següent, CiU i PP van començar a desmarcar-se, van marxar. Els cops de sang calenta poden ser molt dolents. Lamentablement aquí perd la ciutat.

És l’hora de la política, de la política serena. L’alcalde Ballesteros i tot el seu equip treballarem des d’aquesta perspectiva.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales