>Ser d’esquerres vol dir aportar solucions reals i possibles a les demandes ciutadanes

>Avui hem tancat el post grau de Lideratge organitzat per l’Escola de Xavier Soto, la Fundació Campalans i la Universitat Autonòma de Barcelona. Els ponents han estat l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, el de Caldes de Montbuí, Teo Romero, i el secretari d’organització del PSC, Pepe Zaragoza. Algunes de les idees que s’han plantejat i que em semblen interessants:

 • Ser d’esquerres vol dir aportar solucions reals i possibles a les demandes ciutadanes. No podem confondre desitjos amb realitats.
 • La dreta ha guanyat la batalla econòmica amb un model de lliure mercat. En aquest marc, actualment pràcticament global, els socialistes hem de treballar per guanyar la batalla d’aplicar un model social redistributiu de riquessa i que permeti assolir major grau de justícia social.
 • En una societat diversa i desigual per naturalesa, les lleis són les úniques que igualen tothom en drets.
 • El projecte socialista ha de treballar des de l’àmbit local també amb perspectiva global. L’internacionalisme és un element immanent al socialisme que no hem de perdre i per aquest motiu és important impulsar eines com el Fons Català de Cooperació.
 • Els polítics gestionem recursos, però també sentiments.
 • La sinceritat amb la ciutadania és un valor que hem de tenir sempre present.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

2 thoughts on “>Ser d’esquerres vol dir aportar solucions reals i possibles a les demandes ciutadanes

 1. Anonymous says:

  >Ser d’esquerres vol dir pujar impostos, pujar-se el sou i fer-se moltes fotos.

 2. Augusto says:

  >Quines xorrades que dius anònim! No m’extranya que amaguis el nom

Comments are closed.