>Sensacions polítiques de la setmana

>

M’emprenya. La moció de censura presentada al municipi de Constantí. Em sumo al manifest d’alcaldes i dirigents del meu partit, el PSC, que defineix el que ha passat com “la pitjor perversió de la democràcia i una burla a la voluntat dels ciutadans expressada a les urnes”. Tota la meva solidaritat amb els socialistes de Constantí, amb el fins avui alcalde Cristobal Ramírez al capdavant, en aquests moments tan complicats i que generen tanta ràbia.

Em sorprèn. L’actitud d’ERC al Senat anant de la ma de CiU en el vet dels pressupostos. Això suposa que han quedat fora esmenes com les que afectaven directament a la muralla de Tarragona.

Em diverteix. La picabaralla entre Felip Puig (CDC) i Josep Maria Peregrí (UDC) sobre la recuperació o no de l’alcaldia de Tarragona. El sr. Puig va reconèixer amb bon criteri que és difícil que la seva formació la recuperi (més que res perquè la diferència de govern entre l’ara i l’abans és apreciada pels ciutadans i ciutadanes). I el sr. Peregrí ràpidament ha sortit a desmarcar-se i a dir que els democristians sí poden!

Em preocupa. L’increment de demanda que estem tenint a serveis socials en temes d’atenció directa. Vivim moments difícils, hem de fer un gran esforç per estar al costat de la ciutadania des del govern municipal.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

3 thoughts on “>Sensacions polítiques de la setmana

 1. 65@08 says:

  >begoña, hola bona tarda

  Respecto a tus comentarios, creo que realmente tenemos un grave problema entre las necesidades de la población, con el modelo de bienestar que pretendemos no solo mantener si no tambien mejorar, hacerlo extensivo a toda las personas, no solo las que viven, sino tambien las que están o las que pasan.

  Es un modelo complicado y más en estos momentos de crisis, en los que las nececidades no disminuyen, y en cambio si los recursos.

  Debemos trabajar en la línea de una gestión eficaz y eficiente de los recursos que disponemos. Sé que no es nada fácil; pero en el saco de los dineros, hay lo que hay, y no es una fuente inagotable.

  Nuestros clientes, si me permnites la expresión, quieren y están en su derecho de pedir, e incluso reclamar, si es que está en los programas electorales, los servicios que consideran se merecen, y en todo caso, lo que tenemos que hacer es informar, comunicar, “estar al loro”, para resolver los conflictos antes de que se produzcan.

  Garcias por tus continuos comentarios en facebook y por las aportaciones que realizas.

  Un abrazo,

  Que tengas buen fin de semana.

  Em preocupa. L’increment de demanda que estem tenint a serveis socials en temes d’atenció directa. Vivim moments difícils, hem de fer un gran esforç per estar al costat de la ciutadania des del govern municipal.

 2. Apa Noi says:

  >treu el nyap de les llums de nadal del monument roma de la plaça del forum, i pregte que es el que no llums que lha ficat

 3. mario says:

  >Penso que has tingut un afortunat error a l’hora d’escriure el nom de Josep Maria Pelegrí (que no Peregrí). Però es que després de sentir tantes i tantes declaracions fora de lloc d’aquest senyor trobo molt encertat lo de “peregrí”.

Comments are closed.