>Seguim debatint…..una acció fonamental

>Escoltar, confrontar idees, discutir….. És molt més lent i complex que decidir i prou. Però per decidir, cal tenir criteri, i per tenir criteri, cal, entre altres coses, poder comptar amb elements de democràcia participativa que ajudin a definir les polítiques que es marquen des de la democràcia representativa.

La primera no pot substituir la segona mai, tot i que ha d’ajudar a enriquir-la. La participació ha de ser molt present en l’acció política.

Aquesta reflexiò es deriva de les segones jornades “Participa amb la Tarragona del Futur” en les quals hem debatut nous aspectes del pla general d’ordenació urbana (POUM). Han estat molt postives, perquè les aportacions han estat múltiples i moltes d’elles molt interessants.

El tinent d’alcalde d’Urbanisme Xavier Tarrés ha presentat les línies d’acció, ha escoltat els ciutadans presents a la sala i ha respós totes aquelles qüestions que s’han plantejat. En les exposicions, l’han acompanyat en funció del tema els tinents d’alcalde Carles Castillo, Victòria Pelegrin, Carme Crespo, Rosa Rossell, Sergi de los Ríos i la regidora Dolors Herrera. I les portes de la sala han estat obertes a tothom, sense excepció.

Divendres 14 de març, les conclusions a les 11.30 hores a la sala d’actes de l’Ajuntament.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

One thought on “>Seguim debatint…..una acció fonamental

 1. El Capità Tarragona says:

  >Et donaria la benvinguda a la tarracosfera, ja que aquest bloc és nou.

  Però tu no ets nova.

  Espero que en aquest bloc es crei debat i que es respectin totes les opinions.

  Be, benvinguda.

  PD: recordatancar l’aixeta entre respatllada i respatllada, que ens queda poca i, a més, la relaeu “als vostres jefes”.

  Be, salutacions.

Comments are closed.