>Reflexions sobre el que a passat i alerta sobre l’excès d’eufòria d’alguns

>

He de reconèixer que els resultats de diumenge passat em van deixar bastant estorada. En primer lloc, perquè els que hem estat a dins i hem seguit en contacte sabem que la gestió dels set anys de Govern de Progrés a Catalunya no tenen color amb èpoques anteriors i s’ha fet un gran salt endavant a Catalunya. I sabem que s’ha fet la feina, millorable en alguns aspectes, com tot, però s’ha fet i molt bé. Tot i això,la ciutadania ha parlat i les eleccions han estat una derrota.
El tsunami europeu de la dreta, la crisi, la nostra manca de lideratge en molts casos, i la poca traça que de vegades hem tingut en transmetre passió més que gestió són, al meu entendre, les causes de la situació. Feta la reflexió, és obligat tirar endavant, aixecar-nos. El projecte socialista és el que representa més àmpliament la societat en la que vivim i el que pot atorgar a aquest entorn nostre més justícia social i millors condicions de vida per tothom, no per uns pocs. I en això segueixo i seguiré creient amb la qual cosa només queda mirar endavant i buscar noves energies per seguir treballant.

Una segona cosa que m’agradaria deixar clara és que, com diu l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, qui tingui la temptació d’extrapolar els resultats de diumenge passat a les eleccions municipals del maig, s’equivoca i molt. I pot caure en eufòries o actituds de superba que poden podar-los a engany. Fa tres anys que els socialistes estem treballant per Tarragona, no hem esperat a veure que passava amb la Generalitat (com sembla que han fet altres) per mirar pels interessos de la nostra ciutat. Hem fet un grandíssim salt endavant a Tarragona, malgrat la crisi, i seguirem amb el nostre programa de treball per connectar la nostra ciutat amb al gent, amb la cultura, amb el progrés, amb el món, amb la qualitat de vida. I aconseguir, entre tots, millorar-la.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales