Recuperant

Fa molts dies que no escric. De fet m’he concentrat molt a conèixer les noves àrees de govern sota la meva responsabilitat, Llicències, Cooperació, Medi Ambient i Mobilitat. Ara, ja començo a situar-me molt més i per tant recuperaré la pràctica blocaire, a la qual dedico part del meu temps des de decembre de 2003.

Ho faig, a més, en un dia important per Tarragona, en el qual aprovarem les ordenances fiscals que han de permetre que la ciutat avanci. Són temps complexes on calen decisions valentes que es prenguin per damunt d’interessos partidistes i pensant en que Tarragona té reptes importants de present i de futur que requereixen de responsabilitat i atenció.

De fet, jo ahir vaig presentar el pla d’ajust de l’Empresa Municipal de Transport de Tarragona, que ha de fer viable l’empresa i la prestació del servei transport públic en els pròxims anys, amb un nou model de mobilitat.

Moments difícils, decisions valentes.

 

 

 

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales