>Quina diferència! Només cal mirar la fotografia.

>

Tarragona està més neta, no tot el que seria necessari, evidentment, perquè queda molta feina a fer, però sí molt més que fa exactament un any. A més de les neteges intensives per barris i altres mesures de millora, la tinent d’alcalde Carme Crespo està aplicant noves formes d’afrontar la neteja i ha incorporat maquinari innovador que permet veure resultats espectaculars en poc temps. La mateixa plaça de la Font n’és un exemple. A la fotografia es pot apreciar perfectament el gran canvi que es va produir divendres un cop va començar a funcionar la nova decapadora.

La decapadora “és un aparell d’alt rendiment que disposa d’una cúpula d’emissió d’aigua calenta a molt alta pressió del tipus mecànic per les voreres i places, i una altra de tipus manual pels llocs on no resulti possible accedir de manera mecànica”, tal com ens va explicar Carme Crespo, que va presentar aquesta màquina i dues fregadores noves més dijous passat.

Ara bé, tots aquests esforços seran inútils si no fem, així mateix, un esforç individual com a ciutadans i ciutadanes per mantenir la ciutat neta. Tot i que som molts els i les que ens comportem de forma cívica, encara tenim molt camí a recórrer per assolir comportaments el màxim d’acceptables possible.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

2 thoughts on “>Quina diferència! Només cal mirar la fotografia.

Comments are closed.