>Quan un es juga les garrofes, sap en qui pot confiar i en qui no. I jo confio en el president Montilla

>

El president José Montilla ja ha posat la data, el 28 de novembre. Serà el dia en el qual els socialistes demanerem la confiança dels catalans i catalanes per continuar amb els canvis que han fet de Catalunya un país en que val molt més la pena viure que fa set anys. Sempre dic que queden moltes coses a fer, que els temps són complexos, que no tenim el millor clima per valorar la tasca política i defensar la importància de tenir dirigents solvents per gestionar una societat cada cop més caleidoscòpica i amb problemes més complicats. Tot i això, estic segura que la feina feta farà decantar clarament la balança. Durant molts mesos, alguns han viscut de les paraules. Ara, és el moment de demostrar que darrera hi ha quelcom més. I això, el PSC ho ha demostrat clarament, perquè el canvi real de Catalunya, el lideratge que ha fet real la transformació del nostre país a millor, té noms i cognoms; president Maragall, primer, i President Montilla, en els darrers quatre anys.
A Tarragona, divendres vam triar els companys i companyes que proposem per formar part de l’equip del President José Montilla en aquesta nova etapa, una llista que estarà encapçalada per l’actual delegat del Govern, Xavier Sabaté, que ha estat protagoniste directe i testimoni d’aquest canvi que a les comarques de Tarragona ens ha permés comptar amb més infraestructures (la C-14 per citar un exemple), més escoles (avui n’hem inaugurat una a Tarragona), més equipaments sanitaris, més oportunitats econòmiques, etcétera. Martí Carnicer, secretari d’Economia amb el Conseller Castells, i que divendres va retre un sentit homenatge al consell de federació de Tarragona després de renunciar a presentar-se de nou com a diputat, ha estat peça fonamental en assolir el millor finançament que ha tingut mai Catalunya en la seva història. Cal aprofundir-hi en un futur, però mai com ara s’havia treballat de forma tan seriosa un acord econòmic amb el Govern espanyol que ens permetés avançar en aquest àmbit i reduir el desfàs que hi havia.
Comença la campanya, a Tarragona som molts els quals seguim creient en el projecte de José Montilla i estic segura que serem capaços de convèncer molts ciutadans i ciutadanes que hi confiïn de nou. Sempre dic que parlar, es pot parlar molt. Però quan un es juga les garrofes, sap en qui confiar i en qui no i té la decisió molt clara.
A Catalunya, president Montilla

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales