>Parlem de coses importants, economia i ocupació….El port creix. L’Ajuntament treballa

>

Llegeixo amb satisfacció com el port de Tarragona ha tancat el mes d’abril amb un creixement 15 punts per damunt de la mitjana estatal. Una bona notícia econòmica en uns moments complexes en molts altres àmbits i que requereixes d’esforços importantíssim. En aquest sentit, vull recordar també que el deparatament de Treball de la Generalitat ha atorgat a l’Ajuntament una subvenció de 1,9 milions d’euros per contractar i formar 299 persones dins dels plans extraordinaris d’ocupació. Dimarts comença el termini per a què les persones interessades s’hi puguin inscriure. L’Ajuntament, més concretament, el Servei Municipal d’Ocupació, ha treballat de valent per possar en marxar aquests plans, la qual cosa ha estat administrativament molt complexe de gestionar i s’ha fet en un temps rècord per no perdre ni una plaça.
Aquestes són noticies importants, i no la falsa polémica sobre el burka que el Partit Popular ha posat damunt la taula buscant rèdits electorals de forma imprudent i poc responsable. Els socialistes volem treballar per allò que ara preocupa veritablement la ciutadania, que és la millora de la situació econòmica general. En això estem, i no deixare’m d’estar-hi malgrat les maniobres de “despiste” que alguns pretenen possar en marxa.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales