>Oportunismes que m’indignen. Burka a Tarragona?

>

El cert és que no me’n sé avenir del perquè el Partit Popular ha presentat una moció per prohibir el burka a la via pública de Tarragona i als espais municipals (en el primer cas quelcom que seria totalment il·legal perquè l’Ajuntament no té competències per legislar).

El cert és que per explicar-ho per primer he de dir que clarament estic en contra del burka pel que significa com a vestimenta que atempta contra la dignitat de la dona.

El cert és que malgrat estar en contra, entenc que la via per eliminar-ho és l’acció de concienciacio i el treball continu, sempre silenciós, en defensa del ple desplegament dels drets i deures de les dones.

El cert és que a Tarragona no he vist mai un burka ni un vel integral.

El cert és que deuen haver uns cinc o sis en total, d’una població de 140.000 persones.

El cert és que mai ha estat un motiu de conflicte general.

El cert és que el PP ha posat sobre la taula un tema actualment innecessari en els termes que ho ha fet.

El cert és la moció del PP reconeix, en el text, que la mesura pot ser conflictiva i que caldrà prendre mesures al respecte. Fortissim!

El cert és que la moció és totalment oportunista, aprofitant la repercusió mediàtica que ha tingut una mesura similar a Lleida.

El cert és que al final seguirem parlant del tema.

El cert és que m’indigna tot plegat.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales