>On CiU decideix, Tarragona perd

>

Donar lliçons a la vida por resultar perillós si la prudència no impera. És per això que ara mateix els responsables locals de CiU tenen una difícil papereta perquè durant mesos han posat en qüestió injustament com a arma política el tarragonisme de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros. I ara, s’han d’empassar les seves paraules un cop ha quedat clar i evident que CIU no ha trobat ningú de Tarragona per formar par del “Govern dels Millors” i la representació de la nostra ciutat a l’administració autonòmica ha quedat relegada a tercera fila. Aprecio molt a Carles Sala personalment, però ser Secretari d’Habitatge a PTOP (el primer lloc on podem trobar un tarragoní) és només un tercer nivell. No és ni una conselleria ni una secretaria general.

Dic això perquè ara, per més inri, està en perill la presidència del Port de Tarragona. I des de les files tarragonines de CiU es manté el silenci més absolut. És per això que ahir vaig sortir com a portaveu del Grup Municipal del PSC a defensar que el càrrec segueixi en mans d’un tarragoní, com fins ara, perquè el Port és la major empresa de Tarragona i la seva vinculació amb la capital és històrica, amb connotacions econòmiques i socials molt importants de les quals no ens podem permetre el luxe de prescindir. Podeu trobar el comunicat complert en aquest enllaç.

Vull dir insistir en el trist paper que CiU està jugant en aquesta qüestió, i em refereixo a l’agrupació local. De fet fa dies que públicament vaig preguntar a la Sra. Forns, diputada per Tarragona, si podia explicar o protestar per què al govern del Sr. Mas no hi ha ni un sol conseller de la nostra província, ni tampoc cap secretari general. Segueix el silenci sobre aquest tema. El silenci de la sra. Forns i també d’altres líders d’opinió propers a CiU i que durant el lamentable procés de la Llei de Vegueries i el debat de la capitalitat es van ocupar de “matxacar” l’alcalde Ballesteros sense descans des de plataformes com Mou-te, que amb el temps han quedat totalment desautoritzades un cop conegudes les seves intencions reals i que el seu silenci actual respecte al que està fent el Govern Mas, confirmen.

Per tant, la conclusió és que allà on CiU està decidint, Tarragona perd.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales