>Nou impuls a la política cultural de Tarragona i proximitat en estat pur

>

Avui ha estat un dia intens, de molta feina, com cada dia a l’Ajuntament. I ha estat un dia productiu, molt. L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros i la tinent d’alcalde Carme Crespo, acompanyats de la també tinent d’alcalde Rosa M. Rossell, han presentat el pla de cultura de Tarragona, un impuls a la política cultural de la ciutat que feia molta falta i que significa tenir clar cap a on anem i com ho volem fer. De Cultura, se’n fa molta i des de fa molts anys. Tot i això, segurament l’Ajuntament no ha exercit el lideratge que li corresponia ni ha situat les coordenades adequades, fins ara, per ajudar a les entitats a remar totes en un mateix sentit. Així ho han possat de manifest l’alcalde i Carme Crespo donant a conèixer les línies de treball pels propers dos anys.

Crespo ha assegurat que gràcies a aquest pla “agafarem una nova direcció, aprofitarem més els recursos i així acostarem més la cultura a la ciutadania”.

Avui també hem fet porta a porta al barri de Sant Salvador, per explicar dos anys de govern de l’alcalde Ballesteros. Ha estat, com sempre, un exercici de proximitat molt interessant. La gent agraeix que anem a casa seva fora d’època electoral. He de dir, a més, que al barri de Sant Salvador sempre ens reben amb molt de carinyo, la gent t’obre la porta i t’escolta educadament, fins i tot quan vol fer comentaris crítics sobre el que expliquem. És important donar a conèixer la feina que es fa i invertir temps en aquest tipus d’accions.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales