Només qui vota Ballesteros sap quin alcalde vota

Hem fet les coses bé, tenim la confiança de la majoria dels tarragonins i tarragonines, l’alcalde Ballesteros té una valoració alta, d’un 6,4 sobre deu, per part de la ciutadania i l’opinió majoritària és que la ciutat ha millorat en aquests quatre anys de govern encapçalat per Josep Fèlix Ballesteros. Lamentablement, la darrera enquesta del Periódico publicada avui reflecteix que hi ha un risc que aquesta voluntat majoritària es trenqui amb un pacte que ningú vol ara mateix, una aliança entre CiU i PP.

De fet, ara mateix, tot just havent passat l’equador de la campanya, el únic vot que serveix per triar directament l’alcalde és el vot a Josep Fèlix Ballesteros. I per què dic això? Molt fàcil. CiU no té suficient força per poder optar a governar tota la legislatura i els votants de CiU no saben si votant Victòria Forns el que estan fent és alcalde a Alejandro Fernández. I també al revés, qui doni suport al PP, no sap si finalment a qui farà alcaldessa és a Victòria Forns.

Per tant, les dues opcions són clares. Traduir la confiança majoritària en vots per tal que Josep Fèlix Ballesteros pugui revalidar l’alcaldia de Tarragona. Cap vot s’ha de quedar a casa, fan falta tots perquè existeix un risc real que la dreta faci la pinça i es reparteixin el govern dos anys i dos anys entre CiU i PP.

És poc probable que passi, però no impossible. Per això cal que ens mobilitzem i reflexionem sobre quin és el millor vot per garantir una Tarragona on no es retalli cap dret social, educatiu o sanitari, que pugui tirar endavant els projectes endegats, que sigui la Tarragona de tots i totes, i no només d’uns quants. Una Tarragona amb il·lusió col·lectiva i perspectives de futur, com diu el mateix alcalde Ballesteros.

Queda una setmana. El teu vot per Josep Fèlix Ballesteros és molt important! Ens hi juguem molt.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales