>Neteja i manteniment, objectius prioritaris

>

La micropolítica, la preocupació per les coses del dia a dia, la solució a la tapa de contenidor trencada o per millorar la llum dels semàfors o canviar el banc destroçat fa anys són qüestions que preocupen el govern municipal i que ens ocupen cada dia. Hem multiplicat per tres el pressupost de la brigada municipal, enguany. Hem incrementat de forma més que substancial els recursos per reduir la població de coloms que tenim a la ciutat i que generen greus problemes de salubritat. Hem incrementat en un 50% els recursos per atacar les plagues que hi ha a la ciutat -rates, escarabats, etc…- després que l’anterior govern deixés sense pressupost la partida destinada a cobrir aquest servei durant el 2007.

Feina feta que les ciutadans ja aprecien cada cop que surten al carrer. Feina feta per posar al dia una ciutat que necessitava urgentment un “baldeo” (paraula de la meva avia que em sento incapaç de traduir). Les neteges intensives, que des de l`’àrea de Neteja que dirigeix Carme Crespo, se estan duent a terme cada setmana amb pautes clares, estan tenint un resultat extraordinari. Cal dir, tot i això, que tots (sense excepció) som responsables de mantenir neta la ciutat un cop els serveis municipals han fet la seva feina diària. El civisme i la responsabilitat individual són importants en aquest tema.

Per part de l’Ajuntament, falta encara molt fer, evidentment. Tot a l’hora no ho podem solucionar però hem posat fil a l’agulla per arribar a una situació molt més acceptable que la que teníem fa vuit mesos.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

One thought on “>Neteja i manteniment, objectius prioritaris

 1. El Capità Tarragona says:

  >bego,

  SINCERAMENT:

  què penses de les declaracions del tu amic sabaté a on diu que la gent de les més de 70 entitats que estan a la plataforma “l’aigua no esn a prendran” no els hi mereixen cap mena de respecte?????

  om un delegat del govern pot menysprear a ciutadans de Tarragona i, a mes, fer-ho públic???

  Sigues sincera i no partidista, siusplau.
  Gracies

Comments are closed.