>Mesures anti-crisi, serveis socials i vegueries…Treballem per Tarragona

>

Certament fa dies que no actualitzo el bloc, la feina ha estat intensa i he tingut poc temps per escriure, cosa que no m’agrada massa però que de tant en tant passa. Aprofito un minut per fer un telegrama del que ha passat els darrers dies a l’Ajuntament de Tarragona, de la feina de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros i de tot el seu equip per seguir treballant per una Tarragona millor.

  • El plenari té previst aprovar avui mesures per tal de facilitar que els ciutadans i empreses puguin pagar els deutes amb el Consistori de forma més fàcil. S’han simplificat els tràmits i s’han allargat els terminis. És una mesura que s’hi suma a altres ja preses, com poder pagar els impostos fraccionats en sis terminis, la congelació de les tarifes i abonaments dels autobusos municipals o la congelació de la taxa d’escombreries, l’aigua o de les quotes de les llars d’infants. Treballem per reduir l’impacte de la crisi.
  • Ahir, la tinent d’alcalde Victòria Pelegrin i jo mateixa vam tenir una reunió temàtica amb les tres federacions de veïns de la ciutat per tal d’exposar tot el que s’està fent des de l’àrea de serveis socials per ajudar les famílies en aquests moments complicats. Com a dada, dir només que el pressupost de l’Institut de Serveis Socials ha pasat de 6,3 milions d’euros el 2007 a 8,5 milions d’euros enguany. Com a dada, també dir que portem més de 600 serveis d’atenció domiciliària, 36.500 àpats a domicili, més de 50.000 d’euros en prestacions d’urgència social i 533 serveis de Teleassistència. L’atenció a les persones és una prioritat del Govern Ballesteros. Fan falta molts mitjans, tot i això estem fent un gran esforç per posar-hi tots els que estan al nostre abast.
Altres notícies de la darrera setmana:

De les vegueries, ja en parlarem abastament en un altre post…que també hi ha teca…avanço un tastet…CiU i PP han deixa’t sol l’alcalde en la defensa de les al.legacions que va presentar la ciutadania de Tarragona….En fi….

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales