>Més temps per pagar els impostos

>Em resulta realment increible veure el nivell d’intoxicació que alguns utilitzen per desgastar el govern com que ha passat avui amb els impostos municipals. M’indigna que determinats personatges d’aquesta ciutat vulguin aprofitar el que ha estat un error de gestió, de tipus tècnic, no volgut per ningú, com a arma de desgast demagògic i de baix nivell de l’equip de govern. Em refereixo al que ha passat amb el retard de la recepció dels rebuts dels impostos municipals i les molèsties que això hagi pogut ocasionar.

Per una qüestió, insisteixo, no volguda, per una errada tècnica, els 220.000 rebuts dels impotos de l’IBI, contribució i vehicles de l’Ajuntament de Tarragona han sortit amb retard i els ciutadans els han començat a rebre aquesta setmana en lloc de la segona quinzena d’abril com és habitual. Això ha provocat que moltes famílies hagin vingut a buscar els rebuts a les oficines d’atenció, generant-se llargues cues, la qual cosa lamentem moltíssim com no pot ser d’una altra manera. És per això, que un cop resolt el problema i enviats els rebuts, el Govern ha ampliat el periode de pagament fins el 22 de juny SENSE RECÀRREC. Per tant, malgrat en els papers possi el dia 5 de juny, es podran abonar els impostos fins disset dies després sense haver de pagar cap multa.

L’incident ha generat molèsties i ho lamentem molt. Però el que m’indigna de sobremanera és que d’un problema no volgut, s’hagi volgut fer llenya fent correr mentides i bulos per la ciutat que no tenen més sentit que intoxicar i generar mala maror de baixa volada. Dir que els rebuts han sortir amb retard perque els socialistes “volen recaptar els recàrrecs”, em sembla molt fort.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales