>Llei d’Accés, una normativa que beneficiarà la ciutadania

>

Demà torno a agafar l’AVE a Madrid, tinc reunió al Ministeri d’Indústria per tractar temes relacionats el Plan Avanza i amb la modernització administrativa. La Llei d’Accés dels Ciutadans a l’Administració Electrònica suposa tot un repte pels ajuntaments i per Tarragona encara més perquè el camí recorregut fins ara fa un any no dona per tirar coets (més aviat al contrari) i estem fent un gran esforç per posar-nos al dia.

Amb la Llei d’Accés, els ciutadà passa a ser el centre, les seves relacions amb l’Administració milloraran notablement, perquè aquesta treballa per ser més accessible, més eficient i més ràpida. Canviar estructures és complex, tot i això hi estem posant tots els esforços.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

3 thoughts on “>Llei d’Accés, una normativa que beneficiarà la ciutadania

 1. Miquel Casellas says:

  >Ja conve tot això. L’administració com Europa encara cau massa lluny.

 2. Anonymous says:

  >Com no se a quin lloc deixar aquest missatge, vull dir que el nou recorregut i parades del bus de tarragona son un desastre, son poc imaginatives i no beneficia a ningu, ni comerç, ni usuaris, ni veins,

 3. Begoña Floria says:

  >Miquel, l’Administració cau massa lluny, estic d’acord. Tot i això, mai hem de renunciar al repte d’apropar-la al màxim al a ciutadania.

  Anònim, l’Empresa Municipal de Transports a través d’una reflexió dels propis serveis tècnics i comptant també amb les opinions que sorgeixin dún un procés de consulta a diverses entitats ciutadanes i associatives està treballant per millorar el servei. Si vols aportar les teves reflexions al respecte a títol individual, pots fer-ho com a suggeriment a través de les Oficines d’Atenció Municipal (OMAC’s) situades a Rambla Nova 57, al centre cívic de Torreforta i a l’edifici Sant Pau.

Comments are closed.