>Las linces som tots i totes….Prou criminalització!

>

Dones en xarxa ha fet una crida avui per donar resposta a una de les campanyes més agressives que s’han dut a terme en els darrers anys contra el dret a decidir de les dones. Els bisbes i alguns elements de l’església catòlica estan cada cop més lluny de la realitat i accions com la campanya de publicitat contra l’avortament que han posat en marxa en els darrers dies no ajuden gens a donar el missatge de respecte, solidaritat i justicia que el cristianisme conté.

Em sembla absolutament increïble que alguns elements d’aquesta societat nostra pensin encara que una dona avorta per gust o que és una acció irresponsable. I em resulta encara més escandalós que els bisbes inverteixin diners en una campanya criminalitzadora del nivell de la que han fet, amb la quantitat de necessitats que hi ha actualment, i més en els temps en els que estem.

La resposta ha de ser contundent. Més informacióa a http://laslinces.blogspot.com/

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales