>La xarxa socialista 2.0 guanya solidesa i obre debat

>

Resulta molt interessant constatar com la web 2.0 ens fa més propers a aquells que tenim més lluny i com el món presencial i el virtual es complementen i s’entrellacen si generem prou espais de trobada en tots dos.

El que va passar divendres a la seu del PSC, al carrer Nicaragua (Barcelona) en el marc de la jornada El PSC i la web 2.0 va ser un exemple de com la comunitat de PSC guanya solidesa amb el ciberactivisme i gràcies a la xarxa. Persones que mai ens havíem vist presencialment, ens vam veure les cares físicament per primer cop però vam sentir, a l’hora, que fa temps que ens coneixem i compartim un mateix projecte col·lectiu.

Saludar presencialment per primera vegada a Aintzane, a Donaire, a Jessica Fillol, a Lurdes Muñoz o a Guillem Espriu va ser la constatació que la eina web 2.0 funciona com a eina de construcció de xarxa, que té tot el sentit com a espai de trobada dins del Partit i com element d’acció política per dur a terme el projecte de transformació pel que lluitem dia a dia tots els socialistes.

Com va dir José Zaragoza a la cloenda de la jornada, “fer partit és fer comunitat” i la web 2.0 és un espai que compleix perfectament aquest objectiu. Objectiu de construir comunitat però, també, pensament i comunicació política. Argumentar, elaborar discurs, compartir punts de vista i obrir debat. Aquest darrer aspecte és especialment important en les pròximes setmanes davant els 11è Congrès del PSC.


Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

2 thoughts on “>La xarxa socialista 2.0 guanya solidesa i obre debat

  1. Bárbara says:

    >Hola Bego, nos conocimos el viernes en la jornada 2.0 y aquí me tienes “fent xarxa”… te mando un abrazo y te comento que me he tomado la licencia de linkarte en mi blog. Bárbara

Comments are closed.