>La tarja de bus gratuït per escolars….SOM PIONERS!

>Avui he assistit a l’Estació d’Autobusos de Tarragona, davant la nova oficina d’atenció al ciutadà de l’Empresa Municipal de Transports (EMT), a la festa infantil per presentar la nova tarja de bus gratuït per escolars….Ha estat un gran èxit d’afluència i la veritat és que tots hem passat una estona molt agradable.

Amb la nova tarja s’aconsegueix que:

 1. Els nens i nenes s’acostumin a utilitzar el màxim possible els autobusos municipals. Fidelitzem clientela de futur.
 2. Les famílies puguin comptar amb un servei gratuït molt necessari. EN temps de crisi econòmica, és una bona mesura.
 3. Millora el medi ambient. Si incrementem l’ús del transport públic reduim els problemes de mobilitat a la ciutat i les emissions de CO2

EN definitiva, és una mesura promesa dins del programa electoral socialista que s’ha portat a terme en el primer any de mandat.

Ah, i som pioners a España! Lleida també ha decidit aplicar la mesura i convido a tots els ajuntaments a que l’estudiïn perquè és un servei molt interessant.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

One thought on “>La tarja de bus gratuït per escolars….SOM PIONERS!

 1. Tondo Rotondo says:

  >Realment m’agrada com s’està enfocant el tema del transport públic a la ciutat i al camp de Tarragona. Ja era hora.

  El que si que penso és que caldria formar alguns -que no tots- els treballadors de l’EMT pel que fa a com comportar-se. Són una minoria, però n’hi ha alguns que Déu n’hi do.

  I també caldria potemciar la connexió de la ciutat amb els polígons. Els horaris per exemple de la línia 4 per connecatr el polígon Francolí amb la ciutat a l’estiu fan riure i ara a l’hivern estan una mica pensats amb els peus. Els usuaris hi podríem dir alguna cosa.

  Suposo que poc a poc… no?

Comments are closed.