>La Nina d’Ivori cobra vida

>

Participar vol dir transformar realitats i això és el que pretén el Club dels Tarraconins, un club infantil impulsat des de l’Ajuntament de Tarragona que neixerà diumenge a la plaça del Rei amb la participació de tothom que vulgui. Es tracta d’una eïna amb la qual generar una ciutadania del futur més activa, cívica i solidària, que estimi la ciutat amb un tarragonisme constructiu, i que sigui excel.lent en tecnologies de la informació.
I tot això ho farem divertint-nos, implicant els nostres nens i nenes, pares, mares, avis, avies i la resta de la família en aquest projecte il.lusionant que sumarà amb tot allò que ja s’està fent a Tarragona. De ben segur tots ens sentirem orgullosos.
Diumenge vine a la plaça del Rei, a partir de les 11.00 hores xocolatada, contes i dibuixos per presentar la Nineta i l’Ivori, els dos herois protagonistes del club. I a les 12.30 l’acte insitucional dins del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales