>La gran lleçó de Natàlia Rodríguez i la Tarragona optimista

>

Dedico el blog avui a felicitar l’atleta tarragonina Natàlia Rodríguez per la medalla d’argent a Boha en la cursa de 1.500 m. És un exemple de tenacitat i esforç, i també de ciutadania. Ella, membre del Senat de Tarragona, sempre està disposada a aportar tot el que estigui en la seva mà a millorar, projectar i construir la nostra estimada ciutat, Tarragona. Natàlia representa la Tarragona optimista, la que lluita pel que vol ser i té clars els seus objectius, sense caure en el derrotisme ni en les lamentacions autocomplaents, i sense buscar culpabilitats justificadores. Natàlia ha superat circunstàncies adverses, escenaris complexes, des de l’esforç, la discreció i la confiança en si mateixa. Ànim Natàlia! Estem amb tu.

Algunes de les darreres accions del Govern Ballesteros perquè Tarragona millori:

  • El pla d’acció cultural segueix endavant. S’estan formalitzant la signatura de 60 convenis per fer activitats amb entitats de la ciutat, amb una despesa de 500.000 euros
  • Seguim incrementant l’oferta pels joves. Hem tingut rècord d’inscripcions a les activitats del Primavera Jove 2010.
  • El conseller d’esports, José Cosano, va fer entrega, el passat dijous, de les subvencions a esportistes i esportistes discapacitats, entitats esportives, centres d’ensenyament i AMPA de la ciutat en reconeixement als mèrits esportius assolits l’any 2009. En total s’han lliurat 70 subvencions, que sumen un total de 59.000 € destinats al foment de l’esport tarragoní. (Noticia TAC12)
  • Inauguració del nou telecentre a l’antic edifici de Lletres de la URV, que permetrà incrementar l’oferta de cursos i l’atenció al públic. El nou Telecentre iniciarà la formació amb els cursos d’Introducció a la informàtica i Ofimàtica I, i la previsió és que fins al mes juny hi assisteixin 81 persones. A més, es programarà la càpsula Com entrar dades a la Tarracowiki, per ajudar aquelles persones que vulguin col·laborar en omplir la wiki de la ciutat. Aquest telecentre col·laborarà en l’organització d’activitats per a joves amb la futura Oficina d’Emancipació Juvenil, que s’ubicarà en el mateix edifici. (Noticia TAC12)

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales