>La façana marítima, solidesa

>

Acaba una setmana intensa políticament parlant, per diversos motius. Un d’ells, el plenari del debat de l’Estat de la Ciutat, un exercici saludable on va quedar palès que aquest és un govern que ha fixat un rumb clar per assolir una ciutat amb majors oportunitats, amb millors infraestructures econòmiques i socials i amb una aposta clara per la qualitat de vida, la cultura, l’esport i les aspiracions de liderar el territori i ser capital de Catalunya. Des de l’oposició, crítiques poc creïbles sobre projectes aturats. Reclamar que el POUM tiri endavant a velocitat de creure, quan se n’és el culpable de que hagi estat paralitzat als calaixos durant vuit anys resulta si més no curiós. I aquest és només un exemple.

El suposat retard en la façana marítima va ser un dels objectes de crítica sense fonament des de l’oposició. I ves per on que un dia després del plenari, divendres passat, el Ministeri de Foment va licitar l’estudi informatiu per determinar el nou traçat de la via ferroviària. Una molt bona notícia que demostra que ara les coses es fan bé, amb solidesa. A l’Administració calen papers signats i el conveni subscrit la primavera passada amb Foment i Generalitat per tal de tirar endavant aquest projecte comença a donar els seus fruïts.

Han passat moltes més coses aquesta setmana….hi haurà temps d’anar-les comentant.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

2 thoughts on “>La façana marítima, solidesa

  1. Anonymous says:

    >diuen que ets bona tia i simpatica, pero com a politica no m ´agrada com parlas no ets natural semble que estiguis menysprean als altres politics, t´ho dic com a critica constructiva
    Josep

  2. Anonymous says:

    >Josep, que ets de CiU? És la consigna que han donat, criticar la Bego perquè és la única que els diu el que més els dol.
    NO facis cas Bego, ho fas de conya, més canya hauries de donar! Aquests han governat durant 18 anys i ara volen passar de puntentes del que van deixar empantanegat.

Comments are closed.