La candidata de CiU faria bé en treballar per la ciutat en lloc de pel seu partit

Avui la candidata de CiU a Tarragona, Victoria Forns, ha fet una roda de premsa (en la qual ha censurat i ha deixat fora de la convocatòria un mitjà de comunicació Tarragona 21, que no considera afí) on ha deixat clares algunes coses. La primera, que està en campanya i que malgrat faltin uns quants plenaris on cal debatre temes que interessen a la ciutadania de Tarragona, ella ja pensa en els cara a cara electorals i ja els reclama. Intemporal total, i una evidència més de quina és la seva prioritat.

Dos, confon de nou els papers. Barreja la seva condició de candidata de CiU, diputada al Parlament de Catalunya, portaveu municipal i regidora de l’Ajuntament de Tarragona. De fet, s’omple la boca de tarragonisme i en canvi defensa a capa i espasa les retallades en inversions que el govern del seu partit està fent a la ciutat, entre elles el CAR de Campclar, que ha de dotar d’un servei d’urgències a tota l’àrea de POnent, i la setena planta de l’hospital Joan XXIII, necessària per millorar tots els serveis del centre santiari que en depenen d’aquesta obra.

És per això que avui li he reclamat des de l’Ajuntament que centri els esforços en defensar els interessos de Tarragona i no els del seu partit, Convergència i Unió. En concret he manifestat que el que cal que faci la senyora Forns, tal i com va fer l’alcalde de Tarragona, és  protestar per unes retallades en salut que són injustificables i reclamar que es mantinguin les inversions compromeses amb la ciutat de Tarragona.

Finalment he recordat que l’alcalde està en disposició de debatre aquesta o qualsevol altra qüestió amb els consellers de les àrees afectades, com són la consellera d’ Educació o el conseller de Salut que és amb qui s’han de resoldre temes de ciutat tan importants com són les retallades sanitàries i les anunciades en matèria educativa. L’alcalde Ballesteros posa els interessos de la ciutat per davant d’interessos de partit i el que li demanem a la senyora Forns és que faci el mateix i posi per davant dels interessos del partit els de Tarragona.

Per cert, avui ens han anunciat una nova retallada, ja ens ha dit el govern dels “millors” (on no hi ha cap conseller de Tarragona) que no tindrem Forum de la Justícia.

Seguim allargant la llista. Prioritzar, pel govern de CiU, és retallar drets socials. I en això, sra Forns i companyia, li asseguro que no ens callarem. Ah! I no és pas un atac personal. Li dic amb carinyo perquè sembla ser que per vosté qualsevol crítica ho és.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales