>JOSEP FÈLIX BALLESTEROS I JOAN SANAHUJES REELEGITS PRESIDENT I PRIMER SECRETARI DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE TARRAGONA

>La nova executiva renova una tercera part dels seus membres, incorpora joves amb un destacat perfil professional, és paritària i representa tots els barris de la ciutat

L’assemblea de l’agrupació socialista de Tarragona ha elegit la nova executiva que ha de liderar la agrupació durant els propers quatre anys. Presideix la nova executiva l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, que té com a primer secretari a Joan Sanahujes, com a secretari d’organització a Gustavo Cuadrado i com a secretària de Finances a Blanca Santos.

Pel que fa a la seva composició, en destaca l’entrada d’un nombrós grup de persones joves que disposen d’una sòlida experiència i formació política. Són nous membres de l’executiva els companys Alejandro Caballero, Eric Bennmann, Teresa Cunillera, Mar Lechuga, Montserrat García, Mariano Pescador, Begona Floria i Kiryat Mercado.

Javier Villamayor, també membre de l’executiva de Federació del PSC del Camp, és el nou portaveu de l’executiva de l’agrupació socialista de Tarragona

Completen la nova Executiva els companys Valle Mellado, Ana Santos, Pere Valls, Antonio Muñoz i Manel Fuster.

Javier Villamayor ha definit la nova executiva “com una aposta per la renovació, combinada amb l’experiència, per la gent jove, per la igualtat de gènere i per la representació de tots els barris i sensibilitats socials de la ciutat. Per endavant ens queden quatre anys de treball. Volem estar a prop de la gent, dels tarragonins i tarragonines, i donar sol.lucions als seus problemes del dia a dia, més ara que ens trobem en un context de crisi econòmica.”

Cal remarcar que l’agrupació de Tarragona és la més nombrosa, en nombre d’afiliats, de totes les agrupacions socialistes del Camp de Tarragona. En aquests moments compta amb 562 afiliats i 1.055 simpatitzants i ha mostrat un creixement molt significatiu en el nombre de noves adhesions en aquests darrers quatre anys.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

2 thoughts on “>JOSEP FÈLIX BALLESTEROS I JOAN SANAHUJES REELEGITS PRESIDENT I PRIMER SECRETARI DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE TARRAGONA

 1. Kiko says:

  >Tengo que decirte, que de la nueva ejecutiva tengo la suerte de, así a voz de pronto de conocer a tres personas, a tres jóvenes que prometen y que avíen seguro oiremos hablar de ellos y de sus trabajos, por y para Tarragona.
  Yo los considero también mis amigos y son: Alejandro Caballero con el cual comparto mesa cada día, a Kiryat Mercado y a Gustavo Cuadrado, ganas de trabajar y de hacer bien las cosas para la ciudad, que te boy a contar no les faltaran y con esto no quiero menos despreciar a nadie de los que completan la nueva ejecutiva, simplemente que como los conozco más, se que son de los que no fallan.
  Salud y buen futuro, personal hay y muy bueno.

 2. El Capità Tarragona says:

  >Hola!

  aquesta és la nota de premsa que vau enviar als mitjans, no?

  a tot arreu surts com a Begona Floria.

  Com a mínim podríes haver canviat això, no?

  Salutacions!

Comments are closed.