>Hostal del Sol….la llum al final del tunel

>

Va ser el febrer de 2003 quan vaig deixar d’exercir de periodista en actiu a la Vanguardia per col.laborar en el Partit dels Socialistes de Catalunya. Ho comento perquè aquests dies, quan parlava de l’Hostal del Sol i dels anys que fa que esperem que es pugui enderrocar, buscava en la meva memòria la quantitat d’articles que jo mateixa havia escrit sobre el tema, tant a la Vanguardia com en èpoques anteriors en altres rotatius, com el Nou Diari. L’hostal del Sol és, doncs, un conflicte històric, un problema pendent des de fa més d’una dècada que ara, finalment, s’ha resolt amb la signatura (ahir divendres 31 de juliol) del conveni entre Ajuntament i propietaris que permetrà que el seu enderroc sigui una realitat abans de final d’any.

Enderroc de l’Hostal del Sol, també dels edificis de la plaça Primer de Maig de Torreforta i del bloc Riba i Garcia entre Icomar i Riu Clar. Tres enderrocs que per fi s’han resolt, gràcies a la bona feina i la capacitat de gestió del Govern de Josep Fèlix Ballesteros. Felicitacions des d’aquí al meu company, Xavier Tarrés, per la feina feta des de l’àrea d’Urbanisme. És un bon exemple dels temes desencallats durant aquests dos anys de Govern de Progrés.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales