Honestedat, sabates gastades i compromís amb Tarragona

Article publicat a Més Tarragona

Els vuit consellers i conselleres del Govern Municipal de Tarragona acompanyarem l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros en aquest nou mandat com hem fet sempre, amb total honestedat i amb les mans netes de la cobdícia de poder, amb l’experiència d’obtenir acords, les sabates gastades de trepitjar els nostres carrers i la consciència tranquil·la d’anar acomplint els compromisos amb els i les ciutadanes de Tarragona. Amb aquesta frase vaig acabar dissabte el discurs com a portaveu del Grup Municipal Socialista en l’elecció del batlle i reitero el compromís un cop assumida la responsabilitat de portaveu del Govern Municipal.De fet, el mandat ha començat de forma necessàriament diferent, perquè els tarragonins i tarragonines van expressar la voluntat d’un ajuntament lliure de majories absolutes, on el diàleg i el consens que ja han caracteritzat els dos anteriors mandats de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros sigui encara més important. I és capdal tenir en compte que més diversitat no hauria de voler dir major intransigència en els posicionaments. Les veritats absolutes en qualsevol tema, de formes o de fons, haurien de passar a la història perquè necessàriament caldrà major flexibilitat i voluntat de conciliar postures.

He de confessar que em fa una mica de respecte que es perdi el sentit institucional, aquell que la ciutadania espera dels qui els hi governa perquè en definitiva tots els consellers i conselleres de l’Ajuntament de Tarragona som representants de tots els tarragonins i tarragonines sense excepció i no ens representem a nosaltres mateixos ni a un grup, sinó a tothom. L’excés de màrqueting polític en qualsevol de les seves formes o el desviament de l’atenció sobre els interessos reals de la nostra ciutat són, en la meva opinió, camins que van en contra de la voluntat expressada democràticament en les urnes.

En aquest context, diferent, difícil i on els reptes socials són encara més complexes cal més que mai tenir molt clars els objectius que, per l’alcalde Ballesteros, són les polítiques socials i totes les accions que busquen la igualtat d’oportunitats dels nostres conciutadans i conciutadanes. En aquesta feina estarem i ens hi comprometem, i ho farem com he dit al principi, amb honestedat, amb les sabates gastades de trepitjar carrer i amb un ferm i renovat compromís al servei de Tarragona.

Begoña Floria Portaveu del Govern Municipal
Ajuntament de Tarragona

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales