>Fent xarxa, aquest cop amb el C-Tecno

>

Des de dimecres a la nit, sóc la sòcia número 3.731 del Centre Tecnològic de Catalunya, una entitat sense ànim de lucre que pretén estendre l’us de les noves tecnologies, facilitar el diàleg i relació dels agents implicats en el sector i esdevenir una institució de referència en l’anàlisi de l’àmbit tecnològic.

Carme Sánchez, José Zaragoza i Begoña Floria

El president Carles Flamerich i la vice presidenta i companya, Carme Sánchez, em van donar la benvinguda en el sopar de socis celebrat a Barcelona i en el qual va assitir també com a soci d’honor el secretari d’organització del PSC, José Zaragoza.
En la seva intervenció com a convidat, José Zaragoza va insistir en la idea de la cultura del pacte com a via per aconseguir el creixement de Catalunya en tots els àmbits, tot remarcant l’important paper que les empreses i la societat civil en definitiva han de jugar-hi, tot adoptant una actitud positiva i de fermesa per garantir un progrés real i efectiu, i poder superar així la percepció pessimista que sembla que ha envaït part del país durant els darrers temps. (extracte crònica C-Tecno)

Em sento molt complaguda d’haver entrat a formar part del C-Tecno i estic segura que serà una eïna interessantíssima per seguir fent xarxa en la societat del coneixement.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

4 thoughts on “>Fent xarxa, aquest cop amb el C-Tecno

 1. Oriol says:

  >Bé, molt bona la resposta contestant de tot menys el que et pregunto. Tornem-hi doncs:

  1- que m’has de dir sobre el manifiesto sobre la lengua comun? Vau aprovar una esmena en contra al congrés del passat cap de setmana i dos dies després diferents dirigents del PSOE ja li han donat suport. Aquest és el cas que us fan al PSC?

  2- dius coses tan rares per evitar contestar que sembla que t’emboliquis de tant en quant. La tabacalera, fa 18 anys que estem pendents de mirar que hi posem, o ha estat en el vostre mandat quan ha passat a ser propietat de l’ajuntament? Bego, un any després esteu igual, sense saber que hi fareu.

  3- la pregunta del Sr. Mallol pot ser que et sorprengui que te la faci, però això no és la resposta que espero de tu, com a portantveu de l’ajuntament de Tarragona et vaig preguntar que perquè us vareu saltar el procés de selecció de l’empresa i que em diguessis quines eren les titulacions del Sr. Mallol per a poder desenvolupar la tasca que farà, espero la teva resposta perquè és un tema que el trobo bastant interessant, sobretot la resposta que em puguis donar.

  4- per últim, després de que haguéssiu anunciat el funcionament de la brigada d’intervenció ràpida, cap ciutadà té a la seva disposició el telèfon per a poder-hi trucar, me’l pots facilitar?

  Espero que no et molestis per aquestes preguntes, i que et limitis a contestar el que has de contestar, és a dir, alguna cosa que tingui relació amb les preguntes que et faig. Per cert, no tots tenim la sort de ser com tu i no tenir la perspectiva tan curta, quina mala sort!

 2. kiko says:

  >Begonia,

  Porque no haces un post sobre Mallol y la contratación que le a echo Ballesteros

 3. Anonymous says:

  >Bueno, bueno! estos de CiU preguntanto ahora por contrataciones!
  Cuánta hipocresía!
  Cuánta gente habéis colocado vosotros a dedo todos estos años? 100, 200?
  Esta es una ciudad pequeña, no hace falta ser tan groseros como vosotros y poner nombres y apellidos. Todos los tenemos en la mente, familias enteras por cierto.
  Jajajaja….que fuerte estos convergentes….

 4. kiko says:

  >Al anónimo,
  Te equivocas pero mucho, pero mucho, mucho si me calificas a mí de convergente, pero el que no se a convergente no quiere decir que no vea la hipocresía, la cara dura que tenéis en nombrar al Mallol, no para ese cargo sino para ninguno es demencial y un insulto a los votantes de esta ciudad que dudo mucho que ahora después de lo sucedido volviera a botar al equipo de givierno actual.

Comments are closed.