>Feixistes a Tarragona….NO US VOLEM!

>

Quin mal hem fet per ser la ciutat triada per Alianza Nacional per fer una manifestació feixista diumenge? En fi…quina poca feina que tenen, i damunt pretenen fer un concert la nit abans pel qual no han demanat permís evidentment. L’alcalde, ahir a primera hora del matí, ja va parlar amb la subdelegada per veure com s’afronta i per fer que es mirin l’expedient de notificació de la manifestació de la forma més exhaustiva possible. Sempre ho fan, però en aquest cas s’imposa que ho facin encara més si cap.
Són gent que fan un al.legat de la intolerància i a més generaran un problema greu de convivència. No entenc qui tria viure amb aquest tipus d’idees, valors que s’allunyen de les llibertats personals més bàsiques, apologia de la violència i el “por mis huevos”.
M’emprenya que hagin triat Tarragona. Bé, m’emprenya que es facin manifestacions feixistes a qualsevol ciutat i també m’emprenya els que utilitzen les seves mateixes tàctiques per “en teoria” neutralitzar-les. Espero que no hi hagi conflicte, ja només ens falta això!
Feixistes a Tarragona…NO US VOLEM!

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

7 thoughts on “>Feixistes a Tarragona….NO US VOLEM!

 1. Joventut Socialista de Catalunya says:

  >Tarragona antifeixista.

  La Joventut Socialista de Catalunya a les Comarques Tarragonines, com organització d’esquerres, és contrària i lluita contra tota apologia del feixisme, per això mostrem la nostra repulsa a la manifestació que AN vol portar a terme a Tarragona.

  Considerem que aquest partit és d’ideologia neofeixista, i la seva militància està formada per skinsheads-NS (ideologia nazi) que contínuament desenvolupen actes d’agressió i vexació contra persones d’altres races, condicions sexuals, creences o condicions. Això ens preocupa i ens fa estar alerta per continuar la lluita contra aquestes activitats, doncs considerem que no tenen cabuda en un estat de dret com el nostre.

  La JSC-CCTT es mostra contrària a la decisió de permetre que aquest partit, que té un discurs contrari als principis de l’Estat de Dret, porti a terme un acte de manifestació als carrers de Tarragona. Així doncs, com a joves i socialistes ens sumem a la repulsa que mostra la major part de la societat civil tarragonina vers la presència d’aquest partit en el nostre territori, la ideologia del qual ataca principis bàsics que nosaltres defensem com són la tolerància o el principi d’igualtat de les persones sense mirar la seva raça o origen.

  Aprofitem per deixar constància del nostre compromís, amb una absoluta defensa de la democràcia, condemnant aquests grups i exigint de les autoritats el màxim rigor a l’hora d’exigir el compliment de la llei per part dels mateixos que en cada manifest que fan ataquen directament l’ordenament jurídic i fan proclames racistes i d’ús de la violència per defensar ideals feixistes. Com societat no podem permetre confondre llibertat d’expressió amb permissió activitats i proclames que recolzen la violència fent ús d’un discurs homòfob i xenòfob.

  Felicitem l’Ajuntament de Tarragona per la seva postura valenta i contraria a la celebració de la manifestació per part d’AN, i compartim amb ells la qualificació que fan de la manifestació com anti-democràtica i provocadora d’una alteració de la convivència pacífica de la nostra ciutat. Som conscients de que la legalitat els protegeix, però una societat tolerant i democràtica no ha de permetre manifestacions contraries als seus principis bàsics i les administracions han de filar prim per tal de garantir la seguretat dels tarragonins i tarragonines.

  Finalment convidem als tarragonins i tarragonines a participar dels actes antifeixistes que es facin a la ciutat, perquè rebutgem el feixisme, incidint en què els actes de protesta i disconformitat es facin de forma pacífica demostrant entre tots que la gent tolerant i democràtica no fem ús de la violència ni física ni verbal per defensar els nostres ideals i principis.

  Salut i antifeixisme.

  Comissió Executiva de Federació
  Joventut Socialista de Catalunya
  Comarques Tarragonines

 2. Quim Amorós Le-Roux says:

  >Gràcies Bego per publicar-me els comentaris anteriors, ja veus que en les meves intervencions intento ser crític però respectuós, i sense crispació de debò.
  Davant de l’anunciat concert dels neonazis, que passa si malgrat no tenir autorització organitzen el concert?, quines mesures pot prendre l’Ajuntament davant d’això? carregarà la guàrdia urbana contra ells per dissoldre’ls?, semblaran llavors que les víctimes son ells?.
  No sé però crec que es un desafiament a la democràcia, a les nostres institucions, i a la nostra ciutat .
  El proper diumenge la cosa pot ser molt dura, i el pitjor del cas es que no es un partit ilegalitzat

  PD. Si algun dia tens temps, m’agradaria et passessis pel meu bloc i em donessis la teva opinió de les reflexions que faig, perquè estic segur que podríem establir un bon debat.

 3. Mon says:

  >Ostres, cal que ens bellugem perque coses així no passin almenys a la nostra terra. Cal que ens unim contra aquest tipus d’agresions i fem campanya entre tots. jo al igual que tu també he possat el meu gra de sorra

 4. Anonymous says:

  >No estic gens d’acord amb les idees d’aquesta gent pero… perque no es poden manifestar?
  No ho entenc. No tenen el dret a fer-ho?

 5. Anonymous says:

  >La veritat és que no sé exactament qui va dir la frase. Voltaire ?

  “Desapruebo lo que dices, pero defenderé hasta la muerte tu derecho a decirlo.”

  Aixó és democràcia. Tot lo altre imbecilitats per omplir-se la boca.

  Penseu i llegiu.

Comments are closed.