>Feina, canvis i alegries

>

Acaba una setmana intensa. Diumenge, els ciutadans van renovar la confiança en el projecte socialista, en Zapatero com a president, i Catalunya va ser decisiva. A Tarragona, el 66% dels diputats possibles -quatre de sis diputats- esdevé el millor resultat de totes les circumscripcions de l’Estat. I a la ciutat, al a capital, hem guanyat a tots els districtes electorals i som l’únic partit que incrementa vots.

És un triomf que ens ha alegrat molt, tot i que som plenaments conscients de la responsabilitat que representa i serem rigorosos a l’hora d’assumir la representació dels tarragonins i tarragonines. Hem de treballar molt, els companys diputats i senadors, Francesc Vallès, Joan Ruiz, Lluïsa Lizárraga i Anton Ferré, per una banda, i Ramon Aleu i Judith Alberich, per una altra, es dedicaran a fons a la tasca parlamentària que iniciaran l’1 d’abril com a representants de Tarragona.

La setmana també ens ha portat la presentació de les línies generals del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU), durant tres dies explicarem a la ciutadania en unes jornades obertes a tothom quines són aquestes línies. Divendres, a les 11.30, es presentaran les conclusions. Només avui, han seguit les jornades 200 persones, la qual cosa demostra l’interés social d’aquesta eina fonamental pel futur de la ciutat.

Finalment, és una setmana de canvis, a partir d’avui dedicaré el bloc de tinet a pensaments personals i centraré els referents a la meva tasca política en aquest bloc de nova creació, begofloria.blogspot.com.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

One thought on “>Feina, canvis i alegries

Comments are closed.