>Excepcional i temporal

>

Qualsevol enviament d’aigua de les concesions no utilitzades de Tarragona o del minitransvasament de l’Ebre a les zones del país que necessitin suport per tal de garantir que cap ciutadà patirà talls a la seva aixeta serà excepcional i temporal. En paral·lel, el govern està fent obres estructurals (definitives) per tal de solucionar les demandes d’abastament habituals. Ara, estem sotmesos a una greu sequera.

Al maig, hi haurà moltes famílies afectades per aquesta situació d’emergència i Tarragona sabrà està a l’alçada per ajudar, garantint a l’hora que el subministrament a la ciutat queda garantit en quantitat i qualitat. Hi haurà anàlisi diaris amb tècnics propis de l’empresa d’aigües que gestiona els pous i també dos hidrogeòlegs externs.

Un transvasament és una cessió de drets i és una mesura estructural. L’enviament d’aigua des de Tarragona o des del que sobra del minitransvasament és, per tant, un altra cosa molt diferent, una mesura conjuntural, solidaria. Està acotada en el temps i en les quantitats i servirà per garantir que ningú, absolutament cap català, es quedi sense aigua a casa seva malgrat la greu situació de sequera.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

One thought on “>Excepcional i temporal

  1. ferran says:

    >Descuan això i en quin diccionari ho posa, amb el diccionari socialista. El que tindreu que fer, es dir les coses pel seu nom, dir que us vau equivocar al retirar el PHN, demanar disculpes, fer un consens amb l’aigua i comprometre a solucions estructurals i un debat sobre el Roine o les dessaladores.
    Així de fàcil, prou mentides i el poble escoltarà.

Comments are closed.