>“És molt greu que el PP trenqui el consens sobre el procés de segregació de la Canonja per interessos partidistes”

>En relació a les manifestacions del portaveu del PP Alejandro Fernández, on acusa als socialistes d’enganyar i de no voler realment la segregació de la Canonja, he manifestat com a portaveu del Grup Municipal Socialista:

1. El procés de segregació de La Canonja s’ha dut a terme des del principi amb consens de tots els grups polítics i l’alcalde, Josep Félix Ballesteros, ha donat compte en tot moment a través de la junta de portaveus de quin és l’estat del procés i com s’ha de resoldre.

2. L’incompliment dels requisits que fixa la llei fa que la negociació amb el Govern de la Generalitat hagi de ser molt acurada, per tal de poder trobar una solució singular que permeti assolir la segregació, i sempre s’ha treballat en aquest sentit d’acord amb les autoritats canongines i els col.lectius que van impulsar el procés.

3. Els socialistes sempre hem estat responsables amb aquesta qüestió, i fins i tot quan el grup municipal del PSC estava a l’oposició en l’anterior mandat, s’ha treballat des del consens i donant suport al govern municipal, que en aquell moment també estava format pel Partit Popular.

4. És molt greu que el PP trenqui el consens sobre el procés de segregació de la Canonja per interessos partidistes i anteposen els seus objectius polítics als interessos de la ciutat.

5. Acusar als socialistes de no voler que la Canonja sigui un municipi independent, és una actitud miserable, sabent com sap el sr. Fernández que aquest camí, fer primer el tràmit formal de la petició al Govern de la Generalitat (que ha de ser denegada obligatòriament perquè no compleix la llei) per després buscar una solució singular legislativa, és l’únic possible.

6. Confio que el PP modifiqui el seu posicionament, deixi de banda els seus interessos particulars i torni al consens que els ciutadans i ciutadanes de la Canonja sempre han demanat a l’Ajuntament i que, fins ara, sempre s’havia complert.

7. La prioritat pels socialistes és seguir treballant per assolir l’objectiu de la segregació i en això continuarem esmerçant tots els nostres esforços.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

One thought on “>“És molt greu que el PP trenqui el consens sobre el procés de segregació de la Canonja per interessos partidistes”

 1. Ho aconseguiré says:

  >Hola Begoña,

  tinc entés que ets ex-fumadora, no?

  jo ho estic intentant… poc a poc…

  Be, salutacions!

  (estic provant com funciona això de deixar comentaris)

Comments are closed.