Energies renovades per seguir treballant per Tarragona

Acabo la setmana, o començo la següent, segons es miri, amb energies renovades després de la presentació, divendres, de les línies de treball pel proper mandat a Tarragona, per part del nostre alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, així com del programa marc del Partit dels Socialistes de Catalunya aprovat a la convenció municipal a la Fira d’Hospitalet. Idees, pensament i ganes de seguir transformant els nostres pobles i ciutats. Els socialistes tenim vocació de govern, governem des dels Ajuntaments i ho volem seguir fent malgrat la realitat sigui complexe. Aquí trobareu el decàleg dels nostres compromisos. Un dels que més m’agrada és LA NOSTRA PRIORITAT SÓN LES PERSONES, CAP PAS ENRERE A LES POLÍTIQUES SOCIALS. Com ha dit l’alcalde Jordi Hereu en la convenció, qui vulgui retallar-les ens tindrà de cara perquè no ho permetrem.

Tornat a l’acte sobre de les propostes de futur de l’alcalde Ballesteros, cal dir que va deixar molt que es presenta “amb la il·lusió renovada, amb les mateixes conviccions d’esquerres, de progrés, catalanistes per liderar el projecte socialista a la ciutat de Tarragona”. De fet, tal com recullen les cròniques, va dir de forma contundent: “Estic il·lusionat. Treballaré des de l’optimisme, buscant solucions enlloc de plantejar problemes, fent propostes enlloc de retrets i queixes, com plantegen altres. Perquè les oportunitats hi són, cal treballar, i molt, amb constància i tenacitat, per aconseguir-les”.

Fa quatre anys l’alcalde Ballesteros es va presentar amb les mans buides perquè no havia governat. Ara, tal com va remarcar, es presenta amb el cap ben alt per la gran quantitat de projectes que s’han dut a terme i el fet, objectiu, que la Tarragona ha millorat. De cara al proper mandat, la prioritat pel nostre alcalde serà la reactivació econòmica amb un pla, realista i quantificable, que pot generar fins a 6.000 llocs de treball i que ajudarà a que sortim de la crisi en millors condicions. Trobareu les propostes concretes aquí.  Per cert, aprofito per manifestar la meva sorpresa per la “ironia” amb la qual el candidat del PP a Tarragona ha pres aquestes mesures. L’atur, per ell, només és un arma electoral, no pas un objectiu a batre.

Hem fet molta feina, però queda molta feina per fer i la farem amb la confiança dels ciutadans i ciutadanes, que és el nostre principal motor!

 

 

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales