El seny s’ha imposat a Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros seguirà sent el nostre alcalde

Han estat tres setmanes molt complexes per la incertesa generada al voltant de qui ocuparia demà l’alcaldia de Tarragona. Finalment, el seny s’ha imposat i la voluntat majoritària de la ciutadania es materialitzarà dissabte a les 12 h al saló de plens municipals amb la investidura com alcalde de Josep Fèlix Ballesteros, per segon mandat consecutiu. Ballesteros va assegurar ahir que està preparat per governar amb majoria relativa i que actuarà amb “humilitat, generositat, acció i consens”. Com ell diu, només així podrem tirar endavant els reptes de la ciutat durant els propers 4 anys que són molts i importants, el més urgent de tots seguir treballant en reactivar l’economia per generar llocs de treball.

Personalment, crec que s’enceta una nova etapa en la qual estic convençuda que tots sabrem modular els discursos per estar a l’alçada de les circumstàncies i poder treballar des dels grans consensos. Els tarragonins volen que parlem dels seus problemes, ho té molt clar Josep Fèlix Ballesteros. Cal pensar més en clau de ciutat i no pas de partit i malgrat seran temps complicats, sóc optimista.

Des del PSC tenim ganes de treballar en aquesta línia, Les nostres prioritats pels propers anys són clares: reactivar la nostra economia i crear llocs de treball; modernitzar el funcionament de l’Ajuntament i gestionar amb austeritat; i per fer-ho estem disposats a arribar a grans acords amb la resta de forces polítiques i a explorar vies de col·laboració que garanteixin la màxima estabilitat, tal i com ens demanda la ciutadania i els actors socials i econòmics de Tarragona. Aixi ho hem manifestat en la resolució aprovada ahir dijous 9 de juny en l’assemblea d’Agrupació Socialista de Tarragona. Hem de seguir treballant, aquest és el repte i aquest és el compromís.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales