>El gran engany de CiU i PP

>Article publicat a Tot Tarragona

Em dol veure aquests dies com els grups municipals de CiU i PP estan utilitzant un projecte tan important com és el de la candidatura de Tarragona dels Jocs del Mediterrani 2017 per interessos personals, tacticistes i polítics.

Qui busca consens de veritat, resol els dubtes on pertoca i utilitzant els mecanismes institucionalment establerts. És més, CiU i PP ens tenen acostumats a nombroses preguntes a través de registre i de plenari que en cap cas han utilitzat en el tema Jocs del Mediterrani. S’han limitat a intentar desgastar al Govern de Progrés a través dels mitjans de comunicació, sense cap denúncia, cap aclariment previ, res de res…Això es política, evidentment, però en cap cas és voler consens.

El que volen és simplement dinamitar un projecte fonamental per la ciutat per raons que només es poden entendre des d’interessos particulars i partidistes.

Pel Govern, els Jocs del Mediterrani és una qüestió fonamental per les oportunitats que obrirà a Tarragona i seguirem treballant des de la tranquil·litat i la responsabilitat per aconseguir consolidar la candidatura.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

One thought on “>El gran engany de CiU i PP

Comments are closed.