>El govern, més a prop que mai

>Article publicat al diari digital TOT TARRAGONA

La situació econòmica no està per tirar coets, això és evident. I en aquests moments de dificultat, un govern d’esquerres i progressista és la millor garantia d’un treball seriós per fer que malgrat les circumstàncies ningú perdi cap oportunitat. És per això que s’ha aprovat un pressupost del 2009 on les despeses socials creixen, i on es prioritzen les polítiques d’ocupació, la seguretat (tant necessària en temps complexes com els que vivim) i l’educació.També s’ha pujat la inversió, de forma important, per tal de donar dinamisme a la nostra economia i especialment a un dels sectors que més pateix, el de la construcció.

En aquest sentit, també estem treballant amb força per tal de poder aprofitar fins el darrer euro dels23,6 milions que en teoria ens toquen del Fons d’inversió local del Govern d’España. Asfaltarem carrers, arranjarem voreres, farem parcs públics i molts altres projectes intensius en ma d’obra i que donin feina a les empreses de la ciutat. És una bona oportunitat que sabrem aprofitar malgrat les dificultats administratives que comporta la convocatòria i que des d’una perspectiva local segurament serien millorables.

En definitiva, és el moment en que l’Ajuntament ha d’estar més a prop del ciutadà que mai. Com diu l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, és l’hora de la política amb majúscules, de l’impuls de polítiques públiques des de la proximitat.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales