>El desenllorigador, que ho desenllorigui…..

>

Avui hem fet reunió de govern i malauradament he hagut d’explicar quelcom que no m’agrada, l’increment en 1,4 milions d’euros (ahí es poco) d’un projecte que havia de costar 3,7 milions i que s’incrementarà de forma brutal per una mala gestió. Em refereixo a les voreres i enllumenat entre Parc Central i Bonavista, un projecte que als membres del govern actual no ens acaba d’agradar tal com està plantejat però que hem hagut de tirar endavant un cop desentrellat el cúmul de despropòsits que havien fet que en les obres previstes es deixessin coses importants (com el pas del col·lector d’aigües pluvials de Campclar) i que no hi haguessin prous diners per acabar-ho.

Finalment, hem “desenllorigat” (és una manera de dir-ho) un embolic impressionant que no ens permetia acabar amb aquest vial per vianants que, malgrat les deficiències, servirà per connectar a peu dos parts importants de la ciutat i recosir la ciutat.

No és la primera vegada que hem hagut de refer projectes o desencallar temes. Aquest any ha estat una constant, com en el cas del Parc del Francolí. Per cert, em fa gràcia que ara CiU vulgui reivindicar aquesta obra com a seva i en canvi no faci el mateix amb el pàrquing de Jaume I; deixant a banda que evidentment les obres són de la ciutat, el comentari dels companys convergents té el seu què, cert?
Ah! I ja tenim casa de la Festa….un altre tema similar als anteriors. Per fi els tarragonins i tarragonines podran visitar-la de forma gratuïta (ensenyant el carnet d’identitat on consti l’empadronament). Felicitats Sandra Coloma per haver-ho tirat endavant!

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

One thought on “>El desenllorigador, que ho desenllorigui…..

  1. keifaerem says:

    >Si senyora , aquesta és la manera de fer política que esperem de vosaltres , els Tarragonins tenim ganes de tenir la ciutat que ens mereixem i volem que les coses es facin amb sentit comú .

Comments are closed.