>D’un Ajuntament més eficient, del Congrés de la Federació del PSC-Camp de Tarragona i de la conferència de l’alcalde Ballesteros a Barcelona

>

Començo una setmana intensa amb l’adjudicació, avui, del plec de clàusules per la modernització administrativa a Informàtica del Corte Inglés. És un pas important de cara a canviar les dinàmiques internes en un àmbit fonamental: la atenció de l’Ajuntament al ciutadà.

En aquest sentit, l’administració local de Tarragona arrosseguem des de fa anys dinàmiques que queden molt lluny del que seria un bon serveis. Ara iniciem la modernització, un llarg camí que ha d’arribar a un port on l’eficàcia, l’eficiència i els criteris de qualitat siguin l’element que caracteritzi el nostre Ajuntament. Un llarg camí en el que necessitem la complicitat de tots, polítics, funcionaris i personal municipal.

La setmana també comença amb la nova executiva de federació. Dissabte vam tenir el congrés del PSC al Camp de Tarragona, un congrés tranquil, amb un ampli suport i amb la reelecció del candidat a primer secretari, Xavier Sabaté, per un 92 per cent dels vots dels delegats. L’executiva, renovada, amb molta gent jove entre 30 i 40 anys. En el meu cas, vaig estar trigada juntament amb 28 altres companys per ser consellera nacional, una tasca que assumeixo amb molta il·lusió. Els socialistes tenim un projecte sòlid pel nostre territori.

Són temps complexos que requereixen de molt de treball i esforç, i els valors socialistes, de la igualtat, de la justícia social, de la llibertat, tenen més sentit que mai. Així ho va expressar el nostre primer secretari i president de la Generalitat, José Montilla, en el discurs de cloenda del Congrés. Per repasar la seva intervenció sencera cliqueu aquí.

Per acabar, recordar la conferència que l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, va dur a terme la setmana pasada al Nueva Economia Fòrum, amb una acollida extraordinària. El conseller Castells el va presentar i el va situar com a valor en una Catalunya que necessita de totes les seves capitals per crèixer en temps difícils. A la xerrada, l’alcalde va refermar el missatge del títol: Tarragona com a motor de Catalunya…. aquest va ser el resum del contingut, en positiu però sense oblidar les reivindicacions que com a territori hem de fixar.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales