>Don erre que erre

>

Ahir, fent zàping un moment, vaig veure l’entranyable Paco Martínez Soria en una de les seves pel·lícules més conegudes “Don erre que erre”. Al film, interpreta un personatge tossut com una mula, que un cop i un altre insisteix en el mateix quan agafa una fixació sense atendre a raons. La veritat és que, salvant les distàncies evidentment, em va recordar molt a Joan Aregio amb el Pla General d’Ordenació Urbana Municipal (POUM).

I és que Aregio torna “erre que erre” que el nou POUM és el mateix que CIU i PP van aprovar a correcuita i sense explicar res a ningú una setmana abans de les municipals. La veritat és que resulta sorprenent l’ímpetu amb què defensa la seva tossuderia quan la ciutadania sap perfectament que seran documents diferents. En el nou document no es preveu tirar a terra 4.000 habitatges, s’elimina una macro-urbanització prevista al Pont del Diable, es protegirà millor la platja Llarga i, el que és més important, no s’aprovarà inicialment sense haver parlat i informat prèviament tots els afectats, entre moltes altres diferències.

Em fa molta gràcia, especialment, que Aregio parli de paràlisi de projectes quan el seu govern va estar vuit anys marejant la perdiu amb el POUM. En fi…..Don erre que erre, ja ho dic jo. I que em disculpin els fans de Paco Martínez Soria!

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

One thought on “>Don erre que erre

  1. Tondo Rotondo says:

    >Sobre això del POUM vaig quedar garratibat fa uns mesos quan Jordi sendra -cal valorar la sinceritat- va dir públicament a TGN Ràdio que no se l’havia llegit abans de votar-lo.

    Éssent ell el regidor responsable del tema és curiós.

Comments are closed.