>Diners perduts

>Dies intensos a la política municipal tarragonina. Hem aprovat les ordenances fiscals, és un dels moments més importants de l’any, amb la congelació de les que més afecten els ciutadans i ciutadanes (IBI, impost de vehicles, IAE) i amb un creixement més que moderat, per sota de l’IPC d’Espanya i Catalunya la resta, tenint en compte que hem aplicat l’IPC de Tarragona.

Hipoteques gegants per la ciutat, com els diners perduts en el pàrquing de Jaume I, haguessin permès millorar les finances municipals en uns moments que són delicats, però que hem de fer! Això no té remei. Lamentablement, però, CiU i PP continuen sense demanar disculpes per les responsabilitats polítiques en aquest greu desastre.

En fi…….

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

4 thoughts on “>Diners perduts

 1. Tondo Rotondo says:

  >Realment aquest tema del Jaume I és de jutjat de guàrdia… La ciutat ha perdut una escola pública i què ha guanyat?

 2. Quim Amorós Le-Roux says:

  >Bego, heu portat el tema del pàrking al jutjat o no?
  Si el tema esta en mans de la fiscalia, qualsevol cosa que puguem dir està fora de lloc, perquè els jutges decidiran i existeix responsabilitat política o no. En tot cas segueixo pensant que a part del cúmul de circumstàncies que es van donar en aquest pàrking maleït, el grup socialista estava perfectament informat de tot els passos que s’anaven fent , i per tant havíeu tingut temps més que suficient si les coses s’estaven fent tant malament d’haver-ho denunciat abans, perquè formàveu part del consell d’administració de la empresa d’aparcaments i teníeu tota la documentació.

 3. Quim Amorós Le-Roux says:

  >no m’has publicat el comentari anterior,i crec que era respectuós.
  però aquest cop es per dir-te que recolzo plenament totes les accions que pugueu dur a terme per aturar els actes previstos per els neonazis el 12 d’octubre,
  STOP AL FEIXISME. Tarragona sempre ha sigut un exemple de convivència i tolerànciai no podem permetre que un grup de agitadors vinguin a perturbar la nostra normal convivencia.

 4. Begoña Floria says:

  >Quim, pensava que s’havia publicat. Ho sento.
  Estic d’acord amb l’STOP al feixisme

Comments are closed.