Des de Tarragona volem estar i volem aportar

Avui l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros ho ha dit molt clar als Matins de Tv3, durant massa temps ha tingut massa pes l’eix Barcelona-Girona, segurament “en molts cops per demèrits nostres, i altres també per responsabilitat d’altres”. Aquesta situació ha de variar en el futur, tothom ha de poder ser-hi i cal establir sinergies molt més àmplies i equilibrades des de Tarragona també tenim la voluntat d’aportar i de treballar en el debat socialista per renovar el partit i recuperar una àmplia confiança de la ciutadania de Catalunya en el PSC.

Els darrers resultats electorals als comicis municipals reforcen la força del PSC a la Catalunya Nova, les dues capitals que es mantenen amb majoria socialista són precisament Tarragona i Lleida. Cal, però, seguir liderant, no només a nivell municipal si no també amb major implicació en la política catalana. L’alcalde Ballesteros té molt clar aquest camí, a nivell del debat socialista i el proper congrés, i també més enllà. Per l’alcalde, un altre indicador de que ens cal molta feina a tots plegats és el fet que no hi hagi cap conseller de la Generalitat de Tarragona en l’actual Govern presidit per Artur Mas (CiU) . Per tant, aquesta és una filosofia de territori, hem de deixar de mirar-nos el melic i treballar amb capacitat de lideratge i de ser motor de Catalunya. Tenim coses a dir, elements per sumar i ganes d’aportar.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales